Image30 Мај 2024

ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ 2024

На 29.Мај, се одржа редовното Годишно собрание на акционери за 2024 година.

Пред пристуните акционери, Претседателот на управен одбор и генерален директор Петровски Зоран ги презентираше резултатите од работењето за изминатата 2023 година, со дополнителен краток осврт на динамиката и темпото од првите месеци во 2024 година.

Понатаму, согласно дневниот ред беа изгласани предлог одлуките и истите се достапни на веб страницата и на линковите дадени подоле.

За усвоените одлуки од Собранието на следниот линк: Собрание на акционери 2024.

За „Годишниот извештај 2023” на следниот линк:  Годишен извештај 2023.

За настанот низ фотографии: