Image31 Мај 2022

53 ГОДИНИ АДИНГ

На 30.Мај беа обележани 53 години од основањето на компанијата, а во рамки на фабричкиот двор беше одржан краток настан.

Поздравен говор имаше Претседателот на управен одбор и генерален директор Петровски Зоран, а по овој повод беа доделени јубилејните награди за вработени за 10, 20, 30 и 35 години поминати во Адинг, како и признанијата за наши поранешни вработени.

Фотографии од настанот и дел од наградените: