Адингпокс 1

Нисковискозна, двокомпонентна, епоксидна смола за изработка на епоксидна маса за глетување, завршен, транспарентен, хемиски отпорен, епоксиден премаз за заштита на бетонски и цементни или челични ѕидни и подни површини. Се применува во производствени погони за храна, магацински простори, гаражи, лаборатории, паркиралишта, лаборатории и сл. Бактериолошки отпорен, лесен за одржување. Отпорен на раствори на соли и минерални масла. Поседува одлична способност за атхезија за разни видови подлоги како

Останати производи од оваа палета
Image
Адингпокс 1ПВ
Image
Адингпокс 2
Image
Адингстатик
Image
АДИНГПОКС 1П
Image
АДИНГПОКС 1БП