Хидрокол

Еднокомпонентно лепило за плочки, произведено на цементна основа. Се користи за лепење на подни и ѕидни керамички плочки во затворени простории, при нормални услови на експлоатација.

Останати производи од оваа палета
Image
Хидрокол С
Image
Хидрокол СП
Image
Хидрокол бел
Image
Хидрокол С бел
Image
Хидрокол СП бел