Хидрокол СП

Еднокомпонентно, водонепропустливо лепило за плочки, произведено на цементна основа и полимерни додатоци. Се користи за лепење на подни и ѕидни керамички плочки, плочки изработени од природен камен, гранит, мермер, за базенски стаклено-керамички плочки, како и за лепење на керамички плочки по принцип „плочка на плочка”.

Останати производи од оваа палета
Image
Хидрокол
Image
Хидрокол С
Image
Хидрокол бел
Image
Хидрокол С бел
Image
Хидрокол СП бел