Хидрокол СП бел

Водонепропусно флексибилно лепило за плочки, изработено на цементна основа. За лепење на керамички плочки по принципот “плочка на плочка”, на подни и ѕидни плочки од камен, мермер, базенски стаклено керамички плочки, изложени на надворешни влијанија, како и за позициикои се изложени на вода и влага кај санитарни јазли, бањи, базени, тераси, фонтани и слично. Хидрокол СП бел е соодветен за лепење на плочки во простори со подно греење.

Останати производи од оваа палета
Image
Хидрокол
Image
Хидрокол С
Image
Хидрокол СП
Image
Хидрокол бел
Image
Хидрокол С бел