Хидрокол С

Еднокомпонентно водонепропусно лепило за плочки, произведено на цементна основа. Се користи за лепење на подни и ѕидни керамички плочки изложени на надворешни услови, како и во простории изложени на постојан контакт со вода и влага: бањи, кујни, тераси, фонтани, перални и сл.

Останати производи од оваа палета
Image
Хидрокол
Image
Хидрокол СП
Image
Хидрокол бел
Image
Хидрокол С бел
Image
Хидрокол СП бел