Хидрокол С бел

Водонепропусно лепило за плочки, изработено на цементна основа. За лепење на подни и ѕидни керамички плочки за надворешна употреба, како и за позиции кои се изложени на вода и влага: санитарни јазли, бањи, базени, тераси, фонтани и слично.

Останати производи од оваа палета
Image
Хидрокол
Image
Хидрокол С
Image
Хидрокол СП
Image
Хидрокол бел
Image
Хидрокол СП бел