Хидрокол бел

Лепило за плочки за внатрешна употреба, изработено на цементна основа. За лепење на подни и ѕидни керамички плочки за внатрешна употреба: холови, скали, простории за живеење, деловни простории и слично.

Останати производи од оваа палета
Image
Хидрокол
Image
Хидрокол С
Image
Хидрокол СП
Image
Хидрокол С бел
Image
Хидрокол СП бел