19 Апр

Презентации за партнери од малопродажбата и нивни соработници

Наши тимови составени од експерти од секторите Техничка примена, Комерција и Маркетинг, успешно организираа серија презентации во соработка со малопродажните соработници на Адинг. Присутните имаа мо...

Повеќе
18 Мар

Интервју за МИА на директорот на техничка примена и продажба Даниел Цеков

Даниел Цеков д.г.и. е Заменик претседател на УО на Здружението за градежништвото индустријата на градежните материјали и неметалите при Стопанската комора и говори за долгогодишните проблеми на граде...

Повеќе
13 Мар

АДИНГ НА МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ЦРНА ГОРА “ГРАДЕЖНИШТВО - НАУКА И ПРАКСА” 2024

IX меѓународна конференција “ГРАДЕЖНИШТВО - НАУКА И ПРАКСА” ГНП 2024 се одржa од 05 - 09.03.2024 година во Колашин, Црна Гора, во организација на Градежниот факултет, Комората на градежни...

Повеќе
29 Фев

АДИНГ на „СФЕРА 2024: Технологија на бетон“

XIV меѓународна конференција „СФЕРА 2024: Технологија на бетон“ се одржа на 21 и 22 февруари во хотел Хилс, Сараево, во организација на Сфера и регионалното стручно списание м-Квадрат. Ко...

Повеќе