"АДИНГ-БЪЛГАРИЯ" ЕООД

Фирма АДИНГ е основана в края на месец май през 1969 г. в Македония и стъпва на пазара с първите си продукти – добавки за бетон и хидроизолационни разтвори за мазилки. През 1996 г. успешно е приватизирана и е регистрирана, като акционерно дружество АДИНГ с основен капитал приблизително 4 милиона евро.
На Българския пазар фирмата представя продуктите си за първи път през 1992 г. и след окачествяване и сертифициране от контролните органи успешно се налага, като една от най-предпочитаните марки в сферата на строителните химически добавки.
Към днешна дата марката предлага над 100 продукта, предназначени за строителството.
Продуктите й са неизменна част от строежа на големи обекти от обществено значение, част от които са: Американското посолство в София, хотел Хилтън, МОЛ София, София Ленд, стадион Васил Левски, мост на Аерогара София, Билла, Метро, хотелски комплекси по Черноморието, хотели и съоръжения в Банско и много други.
През 2002 официално е регистрирана като ,,АДИНГ – БЪЛГАРИЯ,, ЕООД и е официален вносител на продуктите с марка АДИНГ. За периода на своето съществуване дружеството се развива във възходяща градация, като значително е увеличило потребителския пазар предлагайки на своите партньори качество и гаранция за успех.
На 25.05.2008г в гр. Перник официално бе открита новата производствена и складова база на фирма за строителни химически добавки АДИНГ. Това е най-новият производствен завод на фирмата, с изчислен капацитет от 10 хиляди тона годишно. и представлява един от най-крупния пазарен дял за територията на България. Фабриката е разположена в Перник – кв. Караманица, Индустриална зона, на обща площ от 1800 кв.м с производствена площ от 500 кв.м и офис площ от 200 кв.м. Реализиране е по най-модерните стандарти за качество на изпълнението и опазването на околната среда. Оборудвана с най-съвременна техника и ползваща най-новите технологии, фабриката разполага с напълно автоматизирана линия за производство на бетонни добавки.
Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти, готови да Ви консултират по търговски и технически проблеми, свързани с предлаганите продукти за строителство, стараейки се да продължаваме да печелим доверието на търговци и крайни потребители с лоялното си отношение и качество на продуктите. Всички продукти на фирмата са изпитани и сертифицирани от Научноизследователския Строителен Институт – НИСИ и са в съответствие с българските и европейски стандарти.